top of page

A LEGNÉPSZERŰBB FÜRDŐSZOBAI TREND idén a JAPANDI



A Japandi a skandináv dizájn modern és minimalista hangulatát és a japán stílus elegáns esztétikáját tartalmazza. Ez a feltörekvő lakberendezési trend a letisztult vonalakat, a semleges színvilágot és a természetes anyagokat ötvözi.



Funkcionális, mégis stílusos, és mindent kombinál, amire szüksége van, és elhagyja azt, aminek nincs helye a fürdőszobában.

A japán stílus a könnyű, természetes anyagokról szól – fa, nád, kő. rattan, bambusz.
De milyen színeket használjunk?
A Japandi dizájn a porszürke, halványkék és lágy rózsaszín, valamint gazdagabb tónusok, például kékeszöld, indigó, smaragd és fekete tompa színpalettáját részesíti előnyben. Kezdje egy semleges árnyalattal, és alkosson kontrasztot világos fák és éles fekete árnyalatok keverékével.



A japán stílus csodálatos példája. Természetes elemeket használtak a fürdő kialakításánál, a kőpult és a fa mosdó, tisztaságot, semlegességet, és harmóniát sugároz.



Ez a fürdőszoba gyönyörűen megnyugtató földes megjelenést kölcsönöz természetes fa elemeivel és kőhatású falpaneleivel. Az üvegmennyezetnek köszönhetően, természetes fényben fürdik az egész szoba. Imádjuk!


Forrás: ZROBIM

A Japandi dizájn egyik sarokköve a kontraszt, és ez a fürdőszoba tökéletes példája annak, az ellentét, hogyan képes, egyensúlyt teremteni. A fehér csempék és szaniterek monokróm stílusa a fekete lámpatestekkel kombinálva, szinte Yin és Yang érzetet kelt.


Ebben a fürdőszobában a japán stílus összes dizájn eleme megtalálható. Ilyen például a világos fehér falak és a sötétszürke csempék kontrasztja, valamint a textúrák és a természetes anyagok használata a gyönyörű fa úszó mosdókagylóval. Ugyanakkor a formás, szabadon álló káddal és edénymedencékkel egy kis örökséget is rejt magában.


Forrás: Porcelanosa

Minimalista álom. Ez a légies és tágas fürdőszoba rendkívül egyszerűvé teszi a fürdő kialakítását, mert csak a legszükségesebb dolgok megengedettek. A tiszta fehér falak kontrasztot alkotnak a vaskos, fából készült lebegő polcokkal. Az egész szoba letisztultságot, tisztaságot, békességet sugároz.


Forrás: Durstone

A Japandi stílus eléréséhez nem mindig van szükség fekete-fehérre a kontraszt létrehozásához. Ez a gyönyörű fürdőszoba lágyabb pasztellzöld színt használ, hogy kontrasztot adjon a fehér és a fa elemekkel a szobában, nyugodt és meleg légkört teremtve.

Ha Azt Szeretné, Hogy Fürdőszobáját, Japán Stílusúvá Alakítsuk, várjuk, hogy megkeressen minket!

bottom of page