top of page

A LEGNÉPSZERŰBB FÜRDŐSZOBAI TREND idén a JAPANDI

JAPANDI


A Japandi a skandináv dizájn modern és minimalista hangulatát és a japán stílus elegáns esztétikáját tartalmazza. Ez a feltörekvő lakberendezési trend a letisztult vonalakat, a semleges színvilágot és a természetes anyagokat ötvözi.


Funkcionális, mégis stílusos, és mindent kombinál, amire szüksége van, semmi olyannal, amire nincs szüksége.


Japandi. De mit jelent ez a gyakorlatban? Egyszerűen mindent tartalmaz, amire szüksége van, és semmi olyat, amire viszont nincs.

Funkcionális, de mégis stílusos.




A japán stílus csodálatos példája. Természetes elemeket használtak a fürdő kialakításánál, a kőpult és a fa mosdó, tisztaságot, semlegességet, és harmóniát sugároz.



Ez a fürdőszoba gyönyörűen megnyugtató földes megjelenést kölcsönöz természetes fa elemeivel és kőhatású falpaneleivel. Az üvegmennyezetnek köszönhetően, természetes fényben fürdik az egész szoba. Imádjuk!


Forrás: ZROBIM

A Japandi dizájn egyik sarokköve a kontraszt, és ez a fürdőszoba tökéletes példája annak, az ellentét, hogyan képes, egyensúlyt teremteni. A fehér csempék és szaniterek monokróm stílusa a fekete lámpatestekkel kombinálva, szinte Yin és Yang érzetet kelt.


Ebben a fürdőszobában a japán stílus összes dizájn eleme megtalálható. Ilyen például a világos fehér falak és a sötétszürke csempék kontrasztja, valamint a textúrák és a természetes anyagok használata a gyönyörű fa úszó mosdókagylóval. Ugyanakkor a formás, szabadon álló káddal és edénymedencékkel egy kis örökséget is rejt magában.


Forrás: Porcelanosa

Minimalista álom. Ez a légies és tágas fürdőszoba rendkívül egyszerűvé teszi a fürdő kialakítását, mert csak a legszükségesebb dolgok megengedettek. A tiszta fehér falak kontrasztot alkotnak a vaskos, fából készült lebegő polcokkal. Az egész szoba letisztultságot, tisztaságot, békességet sugároz.


Forrás: Durstone

A Japandi stílus eléréséhez nem mindig van szükség fekete-fehérre a kontraszt létrehozásához. Ez a gyönyörű fürdőszoba lágyabb pasztellzöld színt használ, hogy kontrasztot adjon a fehér és a fa elemekkel a szobában, nyugodt és meleg légkört teremtve.

bottom of page